Marktplaats

Hier kan iedereen kosteloos -en zonder inschrijving- een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainers.
Alle trainers met een Premium Account krijgen hiervan automatisch per email bericht.
Let op: Berichten die dienen ter promotie van uzelf en/of uw bedrijf en geen meerwaarde hebben voor specifiek trainers worden gezien als spam en worden direct verwijderd.

Plaats bericht

Op dit moment zijn er 6 openstaande oproepen en voor 17 opdrachten is inmiddels een trainingsacteur gevonden!

Bericht van Trainersgezocht.nl

Op deze plek kan iedereen een opdracht, vacature of een workshop plaatsen voor trainers. De opdracht, vacature of workshop is voor iedereen zichtbaar. Alle l..

Bekijk details

Academische trainers gezocht (zzp)

ElroyCOM Training blijft groeien en zoekt ervaren trainers die de academische wereld goed kennen, om op te nemen in onze pool van freelance trainers. We zoeke..

Bekijk details

Vacature trainer psychopathologie

Hele dag | Landelijk

Bureau Veiligheid is een jonge opleider en actief binnen de sociale sector en de corporatiebranche. Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een freelance traine..

Bekijk details

Informatie gevraagd over NLP-online

Dag Allemaal, Ik wil graag de NLP-practitioner opleiding volgen. Nu zie ik bij de diverse aanbieders dat hier vele weekenden van vrijdag tot en met zondag ..

Bekijk details

Boekentip voor de vakantie

Dit boek is al langer op de markt. Bij herlezen bleek het weer een aanrader. "Een tijd voor empathie" van Frans de Waal. ISBN : 978-904-6702-147...

Bekijk details

Boekentip - Groepsmediation

Tip voor een ieder die zich bezighoudt met het begeleiden van conflicten in teams. Groepsmediation, dynamiek, procesontwerp en werkvormen, door Thiebout, V..

Bekijk details
23 berichten gevonden | Pagina 1 van 4